Loading...
Kontakta oss 2017-05-22T19:48:02+00:00

Allmänna frågor

Frågor av allmän sort, t ex kan ni designa logotyper eller hur lång tid tar det för er att bygga en sida?

Se nedan

Använd formuläret nedan för att kontakta oss med allmänna frågor. Vi har som ambition att besvara de flesta mailen inom 24h.

Prisförfrågningar

Frågor kring priser för utveckling av hemsidor, webbshoppar eller funktioner

Använd vårt offertformulär

Vi har utformat ett formulär för prisförfrågningar där de flesta sakerna vi behöver veta för att kunna ge ett pris inom 24h finns med, titta här

Letar ni personal?

Jag tycker ni verkar grymma, letar ni efter någon mer personal?

Inte just nu

Men vi håller alltid ögonen öppna efter nya talanger. Släng in en spontan-ansökan på mail så hör vi av oss om behovet uppstår.

Vi eftersträvar att ha så god kontakt som möjligt med våra kunder och att snabbt kunna svara på alla frågor som kan uppstå före, under och efter ett köp. Normala fall svarar vi på mail inom 24h, om det är någon avancerad fråga kan det dock ta lite längre tid. Då de flesta frågor är av sådan karaktär att det inte går att svara direkt på utan att göra efterforskningar, t ex offertförfrågningar, så har vi valt att inte ha något nummer listat utan istället hantera mail-trafiken så snabbt som möjligt. Detta ger även oss mer arbetsro när vi sitter och programmerar, och det gör att du som kund slipper sitta i telefonkö.

Email: info@jpsolutions.se

prisförfrågan

Låt oss hjälpa dig med ditt projekt

Begär en kostnadsfri och givetvis icke bindande offert till din nya hemsida eller webbshop

Kontakta oss