Prisexempel

Vi på JP Solutions tycker inte om krångel. Om du som kund tvekar över hemsidans totala kostnad behöver du inte vara orolig. Vi kan ge dig ett fast pris vid förfrågan, så att du vet vilken den totala kostnaden blir redan innan vi tecknar avtal. Det är praktiskt om du har en stram budget att förhålla dig till. Här nedan kan du se några av våra prisförslag. Om du önskar en speciell funktion som inte nämns löser vi självklart detta.

Perfekt som visitkortssida

Hemsida Small

En one-page-hemsida som fungerar som en presentation av det mindre företaget. Hemsidan är anpassad efter ditt företag och har en responsiv design. I paketet inkluderas ett enkelt kontaktformulär, slider och tre månaders support.

Från 2495 kr (ex moms)

 

Vårt mest sålda alternativ

Hemsida Medium

I det här paketet får du en huvudsida och upp till fyra undersidor. Sidan är anpassad efter ditt företag och har en responsiv design. I paketet inkluderas ett enkelt kontaktformulär, slider och tre månaders support.

Från 3995 kr (ex moms)

 

Webbshop och hemsida i ett

Hemsida E-handel

I det här paketet ingår allt från Hemsida Medium, men det tillkommer även en e-handelsdesign genom Woocommerce, installation av SSL, betalningsplan och fraktsätt. Du får dessutom tre månaders support.

Från 6995 kr (ex moms)

 

Redo för en ny och modern hemsida? Vår offert är kostnadsfri såklart.