Priser

Vi på JP Solutions tycker inte om krångel. Om du som kund tvekar över hemsidans totala kostnad behöver du inte vara orolig. Vi kan ge dig ett fast pris vid förfrågan, så att du vet vilken den totala kostnaden blir redan innan vi tecknar avtal. Det är praktiskt om du har en stram budget att förhålla dig till. Här nedan kan du se några av våra prisförslag. Om du önskar en speciell funktion som inte nämns löser vi självklart detta. Vi erbjuder olika alternativ beroende på om du vill sköta din hemsida själv eller vill ha hjälp med det löpande.

Fristående hemsida/webbshop

För dig som vill sköta driften och säkerheten av hemsidan eller webbshopen själv så bygger vi sidor fristående. Efter att vi är klara med hemsidan så flyttar den till det webbhotell du valt.

Perfekt som visitkortssida

Hemsida Small

En one-page-hemsida som fungerar som en presentation av det mindre företaget. Hemsidan är anpassad i designmässigt efter ditt företag och är såklart responsiv dvs fungerar lika bra på mobil som i webbläsaren. I paketet inkluderas ett enkelt kontaktformulär och slider.

Från 1995 kr (ex moms)

 

Vårt mest sålda alternativ

Hemsida Medium

I det här paketet får du en huvudsida och upp till fyra undersidor. Perfekt för dig som behöver en lite större hemsida att visa upp tjänster på. Hemsidan är anpassad i designmässigt efter ditt företag och är såklart responsiv dvs fungerar lika bra på mobil som i webbläsaren. I paketet inkluderas ett enkelt kontaktformulär och slider.

Från 3495 kr (ex moms)

 

Webbshop och hemsida i ett

Hemsida E-handel

För dig som vill ge börja eller fortsätta med e-handel. I det här paketet ingår allt från Hemsida Medium, men det tillkommer även en e-handelsdesign genom Woocommerce, installation av SSL, betalningsplan och fraktsätt.

Från 5995 kr (ex moms)

 

Webmaster

I alla våra-webmaster paket ingår förrutom webbhotell och drift även utvecklingstid varje månad som kan användas ifrån allt till att göra ändringar på sidan, utveckla nya funktioner eller lägga in produkter. Egentligen till allt kopplat till hemsidan och webben. Använder ni inte utvecklingstiden sparas den i timbanken på vår kundportal tills ni väljer att använda den. Betalning sker kvartalsvis och bindingstiden är endast tre månader.

För den lilla hemsidan

Webmaster light

I detta paket ingår förrutom en unikt designad responsiv hemsida med max tre undersidor anpassad efter ditt företag även snabb och driftsäkert premium webbhotell, backuper, säkerhet, uppdateringar samt 30 minuter/månad konsulttid som ni kan utnyttja som ni själv önskar.

295 kr/månad(ex moms)

samt startavgift 595 kr.

 

För dig som vill stärka din närvaro på nätet

Webmaster Medium

I detta paket ingår förrutom en unikt designad responsiv hemsida med max fem undersidor anpassad efter ditt företag även snabb och driftsäkert premium webbhotell, backuper, säkerhet, uppdateringar samt 60 minuter/månad konsulttid som ni kan utnyttja som ni själv önskar.

495 kr/månad(ex moms)

samt startavgift 595 kr.

 

För dig som vill sälja på nätet

Webmaster E-handel

I detta paket ingår förrutom en unikt designad responsiv webbshop med max fem undersidor anpassad efter ditt företag även snabb och driftsäkert premium webbhotell, backuper, säkerhet, uppdateringar samt 90 minuter/månad konsulttid som ni kan utnyttja som ni själv önskar.

695 kr/månad(ex moms)

samt startavgift 595 kr.

 

Konsulttimmar

För er som redan har en hemsida men vill ha ändringar eller nya funktioner utvecklade har vi såklart även fristående konsulttimmar. Dessa säljs i paket och destå fler man köper ju billigare pris såklart. Tiden som inte utnyttjats för det ni tänkt läggs i timbanken på vår kundportal och sparas tills dess att ni väljer att utnyttja dem till något annat. Osäker hur många konsulttimmar ni behöver för ert projekt? Hör av er med spec så tar vi fram ett förslag

För mindre ändringar

En konsulttimme

För dig som vill göra någon mindre ändring eller korrigering, eller vill ha konsulttimmar på löpande räkning.

595 kr/h (ex moms)

 

Vårt mest sålda alternativ

Fem konsulttimmar

För dig som vill utföra lite större ändringar eller köpa på dig tid för framtiden

545 kr/h (ex moms)

 

För stora ändringar

Tio konsulttimmar

När du vill göra stora ändringar, bygga funktioner eller få mer omfattande arbete gjort på din hemsida.

495 kr/h (ex moms)

 

Redo för en ny och modern hemsida? Vår offert är kostnadsfri såklart.