Skip to main content

Om oss

Vi skapar kreativa och moderna hemsidor i WordPress. Eftersom varje kunds behov är unikt har vi upprättat en individuell arbetsplan som vi följer för att skräddarsy hemsidan efter dina önskemål och förutsättningar. Vi är nämligen övertygade om att nöjda kunder ger nya kunder.

Vår resa

Med frihet och nytänkande i fokus

Innan JP Solutions grundades hade vi vanliga, ganska tråkiga kontorsjobb. Efter många år som anställda kände vi att det var dags att göra något nytt och annorlunda, där vi kanske kunde bli våra egna arbetsgivare. När tanken om att starta eget var född började vi lägga grunden för att bygga en webbyrå där arbetsdagen kunde anpassas efter eget tycke, där vi helt enkelt kunde arbeta under fria förhållanden. Och det har gett resultat – nu är JP Solutions ett väletablerat företag som är uppbyggt med både målmedvetenhet och starkt engagemang.

Om oss

Lite kort om vårt koncept

JP Solutions startade 2016. Idén var att redan från början driva en renodlad webbyrå som främst arbetade i WordPress och Woocommerce, då det är i dessa program vår spetskompetens finns. Vår målgrupp skulle vara mindre och medelstora företag, men i dag har vi en stor och varierad kundbas från hela världen. Många av våra uppdragsgivare är dessutom så pass nöjda att de både återkommer med nya projekt och rekommenderar oss vidare.

Vår arbetsmetod

1

Analys

Vi börjar med att analysera behov och önskemål tillsammans med dig. Utifrån det sätter vi ihop en kostnadsfri offert som du sedan får ta ställning till.
2

Skiss

Vi tar fram ett övergripande förslag på design utifrån dina önskemål.
3

Programmering

Vi bygger upp hemsidan enligt den överenskomna designen, sedan ordnar vi alla funktioner så att hemsidan blir redo för start.
4

Justeringar

Nu får du möjlighet att tycka till om hemsidan, sedan gör vi eventuella justeringar tills du är helt nöjd. Till sist testar vi noggrant sidan för att allt ska vara klart inför leverans.
5

Leverans

Sidan är redo att användas! Självklart kommer vi att hjälpa dig att komma igång med både hemsidan och de funktioner som finns.

Redo för en ny och modern hemsida? Vår offert är kostnadsfri såklart.