Loading...
Om oss 2017-05-22T19:48:48+00:00

Vårt mål är att erbjuda professionella hemsidor med unik design till företag och föreningar, till ett riktigt bra pris

bild

Alla företag och föreningar behöver en modern och snygg hemsida för sin marknadsföring online, syns man inte så finns man inte. Vi har en lång erfarenhet av utveckling av hemsidor och webbshoppar i bagaget, då vi tidigare både byggt sidor och själv bedrivit e-handel. Vi tycker inte att små företag ska behöva betala stora summor för att få en hemsida eller webbshop som ser professionell ut och vi är dessutom allergiska mot månadsavgifter. Vi har egen erfarenhet av hyrlösningar som ofta är för begränsade eller för dyra för mindre företag, därför valde vi wordpress och woocommerce. Vi ser varje kund och projekt som unikt och ingen lösning är den andra lik, därför säljer vi inte standardlösningar utan anpassar oss efter kundens önskemål och behov. Vi värdesätter och ser det som en självklarhet att kunden får vara delaktig i processen att utforma sidan och tror både det leder till nöjdare kunder och bättre resultat. Vi tar dessutom inte betalt förrän kunden är helt nöjd med designen.

Våra målsättningar med varje uppdrag.

Inget uppdrag är det andra likt, men vi har samma målsättningar oavsett hur stort eller litet uppdraget är

Varje kund är unik

Varje uppdrag är unikt och därför anpassar vi innehållet i uppdraget efter behov och önskemål, så du slipper betala för sånt du inte behöver.

Nöjda kunder ger nya kunder

Vi tror att nöjda kunder ger nya kunder. Därför arbetar vi nära kunden under hela processen med att designa sidan och gör kunden delaktig i arbetet.

Kvalitet behöver inte vara dyrt

Genom smart marknadsföring och låga omkostnader så kan vi erbjuda våra tjänster till några av marknadens lägsta priser, utan att tumma på kvalitén.

0
Nöjda kunder
0
Koppar kaffe
0
Timmar programmering

Några fler fördelar med att välja JP Solutions för ditt projekt

prisförfrågan

Låt oss hjälpa dig med ditt projekt

Begär en kostnadsfri och givetvis icke bindande offert till din nya hemsida eller webbshop

Kontakta oss