Loading...
Tjänster 2017-05-22T19:52:29+00:00

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster för din plats online

service_img

WordPress kom 2003 och lanserades då som ett blogg CMS(content management system) och användes under lång tid som ett bloggverktyg, främst på grund av sitt väldigt lättanvända administrationsgränssnitt, men även för enkelheten i att förändra funktioner och utseende. Genom sin enkla kod-struktur är även wordpress ett extremt bra alternativ ur SEO-perspektiv, det vill säga lättare att placera sidan högre på google. På senare år har wordpress spridit sig som en löpeld och är nu världens största CMS-system. Det används inte längre bara av bloggare utan för alla typer av sidor, såsom företagshemsidor och webbshoppar. Anledningen till att det blivit så populärt är nog samma som tidigare. Det är väldigt enkelt att ändra bilder och sidor, samtidigt som det är skalbart och kan anpassas efter att användaren behov ändras. Samtidigt finns en mängd funktioner både förinstallerade och som kan läggas in efter tycke och behov. WordPress är opensource vilket innebär att sidan inte är knuten till någon leverantör och koden ägs av den som har sidan.

Vi på JP Solutions bygger och uppdaterar hemsidor i wordpress, till några av marknadens bästa priser. Läs mer om funktionerna nedan eller kolla priset för ditt projekt.

service_img_2

Woocommerce är ett plugin(tillägg) till wordpress som förvandlar hemsidan till en webbshop full med funktioner. Woocommerce är idag världens mest utbredda e-handelslösning och man räknar med att 20% av alla världens webbshoppar använder Woocommerce. Genom att det är så utbrett finns det även stora möjligheter att anpassa webbshoppen efter de behov som företaget har. För mindre och mellanstora företag anses Woocommerce vara ett väldigt bra alternativ, då man slipper månadskostnader och driftkostnaden för ett webbhotell är väldigt låg. Woocommerce är som wordpress opensource vilket innebär att sidan inte är knuten till någon leverantör och koden ägs av den som har sidan. Woocommerce är precis som WordPress enkelt att använda såsom att lägga in produkter, bilder, ändra priser med mera. Till Woocommerce finns en mängd funktioner både förinstallerade och som kan läggas till. systemet är skalbart vilket gör att det kan anpassas efter företagets behov även om de ändras med tiden samt anses väldigt driftsäkert.

Vi på JP Solutions bygger och uppdaterar webbshoppar i Woocommerce, till några av marknadens bästa priser. Läs mer om funktionerna nedan eller kolla priset för ditt projekt.

service_img_3

Vi arbetar även med systemutveckling och bygger unika funktioner till kunder. Även om de flesta kunder väljer att skapa en hemsida eller en webbshop, så utvecklar vi även andra lösningar med wordpress i grunden. Eftersom wordpress är en stabil plattform att arbeta ifrån finns det stora möjligheter att specialanpassa funktioner och sidor efter de behov som kan uppstå. Som exempel en bostadsföreningen som vill ha en medlemsportal för kommunikation och planering, eller rekryteringsfirman som vill skapa en registreringssida för arbetssökande, eller en massagesalong som vill ha ett eget bokningssystem upplagt på hemsidan. Möjligheterna är oändliga med open source, och genom att vi arbetar utifrån wordpress, så blir utvecklingskostnaden mycket lägre än att bygga hela systemet ifrån grunden.

Vi på JP Solutions gillar utmaningar och annorlunda projekt, skicka en prisförfrågan till oss så hör vi av oss med ett förslag.

service_img_4

Vi på JPSolutions genomför även andra typer av uppdrag. Främst brukar det vara designuppdrag, t ex utforma en logotyp till ditt företag. Det kan också vara att utforma annonser för dagspressen eller banners för internetmarknadsföring. Du kanske idag redan har en hemsida men inte riktigt är nöjd med designen? Givetvis kan vi ordna det. Vi genomför konverteringsanalyser, om du tycker att försäljningen på din webbshop är väldigt låg jämfört med antalet besökare, så kan vi ge råd om hur konverteringen kan höjas. Vi genomför även kostnadsanalyser, t ex vilka marknadsföringskanaler som ger mest utdelning per krona, hur man effektiviserar merförsäljning mm.

Vi på JP Solutions gillar utmaningar och annorlunda projekt, skicka en prisförfrågan till oss så hör vi av oss med ett förslag.

Hos oss betalar du inget förrän du är helt nöjd med designen på sidan.

Vår metod för nöjda kunder

1. Analys

Vi börjar med att analysera behov och önskemål tillsammans med kunden. Utifrån det sätter vi ihop en offert till er att ta ställning till.

2. Start

Vi börjar med att ta fram ett antal övergripande förslag på design utifrån kundens önskemål.

3. Programmering

Här bygger vi upp sidan utifrån en design vi kommer överens om och ordnar alla funktioner så den blir startklar.

4. Justeringar

Kunden får här lämna åsikter på sidan och eventuella justeringar som önskas görs. Därefter testas sidan noggrant för att allt ska vara klart för leverans.

5. Leverans

Sidan levereras och först nu faktureras kunden. Givetvis ingår det i vårt projekt att vi hjälper kunden att komma igång med sin butik och de funktioner som finns.

prisförfrågan

Låt oss hjälpa dig med ditt projekt

Begär en kostnadsfri och givetvis icke bindande offert till din nya hemsida eller webbshop

Kontakta oss